Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

KANDIDEERI SAATESSE Kanal 2 suursõu «Ma näen su häält» otsib värvikaid arvajaid

Copy

Kanal 2 populaarne telesaade «Ma näen su häält» otsib uusi säravaid ja värvikaid arvajaid, kes on valmis astuma kaamerate ette ja tõestama oma läbinägemisvõimet. Edu korral avaneb võimalus võita auhinnaraha. Saate salvestused toimuvad juba peagi ning osalema oodatakse eriilmelisi paare igast eluvaldkonnast.

Saade naaseb värske hooajaga Kanal 2 ekraanile sel sügisel ning salvestused toimuvad augusti lõpus. Kui oled valmis tulema koos oma kaaslase, perekonnaliikme või hea sõbraga saatesse, et nautida meelelahutust ja püüda suurt auhinda, siis saada oma sooviavaldus aadressil saatecasting@gmail.com.

Saates «Ma näen su häält» seisab võistlejapaar silmitsi seitsme tundmatu osalejaga, kes kõik väidavad, et oskavad laulda. Kuid tegelikult on nende seas on nii tõelisi laulutalente kui ka andekaid jäljendajaid. Võistlejapaaride ülesanne on terava pilguga jälgida osalejate kehakeelt, esinemist ja muid vihjeid, et teha õige valik ja elimineerida kõik teesklejad. Õige valiku korral ootab neid suur auhind – 2024 eurot.

Sellel põneval teekonnal ei jää võistlejad aga üksi – nende kõrval seisab Eesti armastatud staaridest koosnev nõunike kogu, kes pakub oma ekspertarvamust ja nõuandeid. See aitab võistlejatel veelgi paremini orienteeruda osalejate tõelises paledes. Kogu seda sõud juhib üks Eesti parimaid ja säravamaid saatejuhte Piret Laos.

Märksõnad

Tagasi üles