Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Purjus Irene kukkus trepist alla! Sarja «Kodus ja võõrsil» veterannäitleja jagas ehmatavat pilti haiglavoodist

Copy
Lynne Mcgranger
Lynne Mcgranger Foto: Shutterstock

Juba aastakümneid teleelu nautinud Austraalia sarja «Kodus ja võõrsil» kauaaegne näitleja Lynne McGranger jagas hiljuti oma Instagrami kontol ehmatavat pilti haiglavoodist, kus lebab purunenud otsaesisega. «Aeg parandab haavad, palvetan teie eest, et paraneksite kiiresti,» kommenteeris üks murelik jälgija.

71-aastane Lynne McGranger, kes on kehastanud Irene Robertsit alates 1993. aastast, tunnistas, et tegemist oli vaid efektse grimmiga. Näitleja jagas pilti koos pealkirjaga «Tänan teid kõiki muretsemast, kuid see on minu sõbra ja «Kodus ja võõrsil» meigikunstniku Hilary Middlebrooki suurepärane meik stseeni jaoks, kus mu tegelane Irene kukkus trepist alla! Kas pole realistlik?».

Fotole märgitud grimmikunstniku kontolt leiab aga terve galerii pilte McGranger’i valehaavast.

See ei ole esimene kord, kui Lynne McGranger on sotsiaalmeedias muret tekitanud vigastuste piltidega. Möödunud aastal jagas ta fotot, kus tema nägu kaunistasid tõelised marrastused pärast ebameeldivat kukkumist. Selle juhtumi järel avaldasid tema kuulsad kolleegid ja sõbrad samuti muret ning soovisid talle kiiret paranemist. Ka toona oli tegemist grimmiga.

Näitlejanna, kes on üks Austraalia telesarja «Kodus ja võõrsil» kõige kauem teeninud staaridest, avaldas 2021. aastal oma memuaarid «Acting Up: Me, Myself And Irene», kus ta avameelselt kirjeldab oma võitlusi narkootikumide ja söömishäiretega.

Austraalia ülipopulaarset sarja «Kodus ja võõrsil» saab Eestis jälgida esmaspäevast reedeni kell 19.00 telekanalis Duo 4.

Tagasi üles