Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

MIS SEE ON? Koit Toome oma lemmikust suveretseptist: seda olen võimeline nõrkemiseni sööma!

Copy
Koit Toome
Koit Toome Foto: Martin Pedaja

Koit Toome suvi on möödunud peamiselt esinemiste tähe all, kuid ta on leidnud aega ka puhkamiseks. «Ausalt öeldes on natuke kurb, et suvi nii kiirelt läheb ja varsti hakkab juba lõpp paistma,» nendib Koit. Raadio Elmari hommikuprogrammis jagas muusik oma suve lemmikretsepti ning meenutas, millal ta viimati metsas seenel käis.

Suvel eelistab Koit kergeid ja lihtsalt valmistatavaid roogasid: «Mulle meeldib eriti fetajuustu salat – seda olen ma võimeline nõrkemiseni sööma! Kõige olulisem on maitsestamine, aga salatisse käib loomulikult feta, igasugused tomatid, sibulad, kurgid ja salatilehed. Meie maitsestame seda oliivõliga ning lisan ka valge veini äädikat ning natuke suhkrut ja soola,» kirjeldab Toome oma lemmiksalati retsepti.

Äsja alanud seenehooaeg artisti metsa ei kihuta: «Ma pole ikka väga ammu seenel käinud, see võis olla paarkümmend aastat tagasi, kui ma viimati äkki vanematega või vanaemaga metsas käisin, aga ma söön alati hea meelega seeni igas variandis, kui vähegi võimalust on.»

Tagasi üles