Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

HAGIS ON KA MUSK JA ROWLING Alžeeria olümpiapoksija Imane Khelif läheb küberkiusamise tõttu kohtusse (10)

Toimetaja: Inna-Katrin Hein
Copy
Alžeeria poksija Imane Khelif võitis Pariisi olümpiamängudel kuni 66 kilogrammi kaaluvate naiste seas kulmedali. Pildil on ta 12. augustil 2014 Alžeeria pealinnas Alžiiris vastuvõtul.
Alžeeria poksija Imane Khelif võitis Pariisi olümpiamängudel kuni 66 kilogrammi kaaluvate naiste seas kulmedali. Pildil on ta 12. augustil 2014 Alžeeria pealinnas Alžiiris vastuvõtul. Foto: EPA / Stringer / Scanpix

Alžeeria poksija Imane Khelif, kelle sugu on kahtlusi tekitanud, nimetas multiärimeest Elon Muski ja kirjanik J.K. Rowlingut hagis, mille ta esitas Prantsuse ametivõimudele väidetava küberkiusamise tõttu pärast seda, kui need kaks avaldasid pahameelt tema osalemise pärast Pariisi olümpiamängudel.

Kuldmedalisti Pariisi advokaat Nabil Boudi ütles Varietyle, et Tesla magnaat ja Harry Potteri autor on nimetatud kuriteokaebuses, mis postitati eelmisel nädalal Prantsusmaa riigiprokuratuuri veebivihavastasele keskusele, teatab Daily Mail.

Hagi esitati Muski sotsiaalmeediavõrgustiku X vastu, mis tähendab, et see esitati Prantsuse seaduste kohaselt tundmatute isikute vastu.

Tagasi üles