Eesti kinoekraanidel jooksva USA romantilise draamafilmi «Ei iial enam» ümber võtab hoogu tõsine skandaal. Selle keskmes on näitlejanna Blake Lively ja tema ekraanipartner Justin Baldoni ning filmi tõsine temaatika, mida «Ei iial enam» naisstaar taktitundetult ignoreerib. 

Neile, kes on näinud filmi või lugenud Colleen Hooveri samanimelist romaani, on teada, et «Ei iial enam» tumedam külg on koduvägivald. Olgugi et Hooveri romaan, mis ilmus 2016. aastal, oli enam kui kaks aastat The New York Timesi parimate raamatute nimekirjas, pälvis see kriitikat eelkõige just koduvägivalla kajastamise puhul, vahendab Hollywood Reporter. Vägivaldne suhe abikaasade vahel pöörati raamatus positiivseks ning seda kujutati, hiljem ka selle turunduskampaanias, hoopistükkis romantilisena.

Tänavu esilinastunud film «Ei iial enam» näis olevat kriitikast teadlik, kujutades koduvägivaldset suhet raamatuga võrreldes sellele väärilise nurga alt. Kuid koduvägivalla ehk filmi temaatika on pandud «Ei iial enam» pressituuri ajaks sahtlisse peitu ning peaosatäitja ja produtsent Blake Lively näib keskenduvat vaid lillelisele romantikale.