Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

KLÕPSUD «Millise pilguga mees sind vaatab!» Suunamudija Katri Kats naudib viimaseid hetki beebikõhuga

Copy
Balil elavad sisuloojad Katri Kats ja Juhani Särglep.
Balil elavad sisuloojad Katri Kats ja Juhani Särglep. Foto: Madis Veltman

Esiklast ootav suunamudija Katri Kats kostitab jälgijaid Instagramis seksikate fotodega, kus paitab oma viimast kuud paisuvat beebikõhtu.

Pealkirjaga «P.S I love you (ma armastan sind)!» jagab Balil elav suunamudija Katri Kats fotosid koos oma kallima Juhani Särglepa ja beebikõhuga. 

«Crazzzyyy (hull) ikka, mis naise keha suudab! Imekaunid olete,» märgib üks kommentaarides. «Millise pilguga mees sind vaatab! Nii äge!» lisab teine.

Armastusest pakatavaid fotosid paarist ja nende peagi sündivast kõhubeebist leiab sisulooja Instagrami kontolt aga veel.

«No kui armsad te kõik olete!» kommenteeritakse ka selle postituse all. «Teist saavad kindlasti imelised vanemad!» lisatakse veel. 

Lapseootusest teatasid Balil elavad suunamudijad tänavu märtsi lõpus. «Saarebeebi liitub meiega selle suve lõpus. Ma armastan sind ja ma armastan meid ja ma ei jõua ära oodata, et saaksime tulevikus oma pisikesega armastust jagada,» kirjutas naine ühismeedias.

Juuni alguses postitas Katri Kats Instagrami seksika foto, millega andis teada, et rasedus on jõudnud viimasesse trimestrisse. «Esimene tundus nagu terve igavik, teine möödus kui silmapilk. Nüüd on veel viimased kolm kuud minna, kuni me oma pisikesega kohtume. Seni olen seda teekonda tõeliselt nautinud,» jagas ta.

Raseduse algus ei kulgenud naisel aga sugugi mitte kergelt. «Esimesed raseduskuud olid väga rasked, mul oli nii halb olla, ma ei suutnud püstigi seista, ilma et mul sees keerama hakkaks. Olin enamiku ajast voodis ja õnnetu,» jagas ta avameelselt.

Aprilli keskel andsid nad toreda video vahendusel teada, et perre on sündimas tüdruk. «Meil mõlemal oli soo kohta kõhutunne ja kõhutunne oli õige,» jagasid nad, et tundsidki, et nendega ühineb üks pisike preili.

Katri Kats ja Juhani Särglep on maailmarändurid, kes on olnud koos juba alates 2009. aastast. Viimased aastad on nad elanud Indoneesias Bali saarel.

Tagasi üles