Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

MEELEOLUKAS GALERII Lauri Saatpalu kontsert pani Suure Haapsalu kodukohvikute päevadele ilusa punkti

Copy

Möödunud nädalavahetusel toimusid Haapsalus kodukohvikute päevad. Sellest võttis osa ka Haapsalu külje all Mägaris elav perekond Aljaste. Pühapäeva õhtul lõpetas suursuguse ürituse Lauri Saatpalu ja Peeter Rebase kaunis kontsert.

Juba teist aastat toimusid Suure Haapsalu kodukohvikute päevad. Pärast haldusreformi kuulub Haapsalu linnavalitsuse alla ka suur osa linna ümbritsevast maapiirkonnast, kust samuti inimesed üritustest osa võtsid.

Perekond Aljaste võttis üritusest osa juba eelmisel aastal ja ka tänavu oli kogu pere vahva ettevõtmisega seotud. Üritust korraldas ja toitusid valmistasid lausa kolm põlvkonda: vanaema, vanaisa, nende kolm last ja üksteist lapselast.

Igaühele oli antud oma ülesanne, kes valmistas burgereid, kes kebabi ning maiasmokkadele isegi minipannakaid. Menüü oli nii laialdane, et kõike vast keegi ära proovida ei jõudnudki. Veelgi vahvam oli see, et kogu toitlustus toimus toidutalongidega, mis hoidis ära pikkade järjekordade tekkimise.

Ürituse lõpetas pühapäeva õhtul aga Lauri Saatpalu ja Peeter Rebase akustiline kontsert, mis suutis panna rahva nii nutma kui naerma.

Vaata galeriist, mis Aljastete pesas täpsemalt toimus!

Tagasi üles