Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

VAU! Rahalõhnaline pidu läbi mitme korruse ning puldiga juhitavad WC-potid: Tallinnas avati maailma üks eksklusiivseimaid kasiinosid (2)

Copy
Bombay Clubi kompleks väljast.
Bombay Clubi kompleks väljast. Foto: Erakogu

Mõni aasta tagasi räägiti, et peagi avatakse Eestis üks maailma eksklusiivsemaid kasiinosid. Nüüd on see lõpuks reaalsus. Kompleks, kuhu kuuluvad lisaks kasiinole ka butiikhotell ja spaa, asub vanalinnas Rataskaevu tänaval ning põhiklientuuriks oodatakse peamiselt Aasiast pärit jõukaid ärimehi.

Tallinna vanalinnas asuvasse Bombay Clubi nime kandvasse eksklusiivkasiinosse igaüks ei pääse. Kindlasti saavad ukselt sisse klubiliikmed või kutsetega külalised, aga tõsisel huvilisel tasub muidugi võimaluste vastu huvi tunda.

Ehkki avalikult leitava info järgi avab kasiino ametlikult uksed alles augusti teises pooles, on luksuslikud avapidustused kutsutud külalistele toimunud terve möödunud nädala. Nagu muuseas mahtus Bombay Clubi nädalavahetusse ka üks suuremaid Eestis kunagi nähtud pokkeriturniire, mille võidufondiks garanteerisid korraldajad üks miljon eurot. Osalustasu 10 000 euro oli meelt mööda nii Eesti kui ka välismaa edukatele ning rahakatele pokkerientusiastidele. Turniiri võitis naisterahvas, kes oli ühtlasi ka ainuke naine, kes turniiril osales.


Nädalavahetusel Tallinna uude kasiinosse tulnud seltskond oli väga kirju. Alustades Eesti staaridest, äriinimestest ja lõpetades maailma rikkuritega. Ning kusjuures: kasiino on nii salapärane, et seal ei tohi teha ühtegi pilti. Kuid tuleb välja, et see polegi vaid kasiino. Lisaks leiab majast nii fine dining restorani, viskibaari, sigaritoa, lounge'i ja isegi väikese ööklubi, peagi on valmimas veel ka butiikhotell. Tallinlanna, kel õnnestus reede õhtul kasiinot külastada, kirjeldab seda Elu24-le ülivõrdes.
 

Märksõnad

Tagasi üles