Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

VIDEO Tom Cruise tõi «Võimatu missiooni» Pariisi olümpia lõputseremooniale

Toimetaja: Inna-Katrin Hein
Copy
USA näitleja Tom Cruise tegi tõelise «Mission: Impossible» («Võimatu missioon») triki, kui hüppas 11. augustil 2024 Pariisi olümpia lõputseremoonial  olümpiastaadioni Stade de France’i tipust alla
USA näitleja Tom Cruise tegi tõelise «Mission: Impossible» («Võimatu missioon») triki, kui hüppas 11. augustil 2024 Pariisi olümpia lõputseremoonial olümpiastaadioni Stade de France’i tipust alla Foto: CHINE NOUVELLE/SIPA/Scanpix

Hollywoodi staar Tom Cruise tegi eepilise Hollywoodi saabumise, mis oli osa Pariisi 2024. aasta olümpiamängude lõputseremooniast, kus tõrvik anti ametlikult üle Los Angelesele, kus toimuvad 2028. aasta suveolümpiamängud.

Cruise tegi tõelise «Mission: Impossible» («Võimatu missiooni») triki, kui hüppas olümpiastaadioni Stade de France'i tipust alla ja sai staadionil olümpialipu, kirjutab Page Six.

Ta võttis lipu Los Angelese linnapealt Karen Bassilt ja iluvõimlemise kuldmedalistilt Simone Bilesilt, enne kui sõitis mootorrattaga mööda Pariisi tänavaid ja siis Eiffeli torni lähedal lennukile.

Tagasi üles