Lionel Richie on kohtingutega hädas

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Richie
Lionel Richie Foto: AFP / Scanpix

Legendaarne laulja Lionel Richie, kes lahutas oma teisest naisest Diane’ist, kurdab, et uue armastuse leidmist raskendab see, et paljud vestluses kasutatavad fraasid on ühtlasi tema hittide pealkirjad.

«Raske on naistega tutvuda, kui nad esimese asjana ütlevad «Jumal küll, sa oled Lionel Richie!» Aga isegi siis, kui nad ütlevad ainult «Tere!», olen ma ikkagi sellise pealkirjaga laulu kirjutanud. Ma pole kindel, kust maalt suhe algab. Kõik kõlab nagu üks lööklause teise lööklause vastu,» vahendab FemaleFirst muusiku sõnu.

Lionel, kes on seltskonnastaari Nicole Richie kasuisa, on varem lubanud, et ta ei abiellu enam kunagi, kuna sellega kaasneb liiga palju vastutust.

«Olen asjade praeguse seisuga rahul. Ma ei pea enam kellegi teise pärast muretsema. Abielus olles on sul kohustused. Üks laul mu viimasel albumil kannab pealkirja «Kogu öö ärkvel» - kas mõistate, millest ma räägin?» küsis Richie.

«Minu jaoks on see kohtamiste värk raske. Mulle meeldib mitte seotud olla,» lisas staar.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles