Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

3,5 MILJONIT! Inglise kuningannat ja Robbie Williamsit võõrustanud Tallinna butiikhotell otsib endiselt uut omanikku

Copy
Hotell Kolm Õde.
Hotell Kolm Õde. Foto: Toomas Huik

Kinnisvaraportaalist City24 näib, et taas on müüki paisatud Tallinna kõige kallimate ja hinnatumate hotellide hulka kuuluv Kolm Õde. 

Kuulutuses on välja toodud, et hoonetekompleks, mis koosneb kolmest hoonest, ehitati 14. sajandil, kuuludes täna Tallinna kõige väärtuslikumate arhitektuurimälestiste hulka. 

Kokku on hoones 23 tuba koos eraldi vannitubadega. Lisaks katusealune pind ning keldrikorrus koos sigariruumi ja veinikeldriga, ühtekokku kolm korrust.

Kolm Õde Hotell avas oma uksed ametlikult aastal 2003. Tegu oli luksushotelliga, kus on ööbinud rikkaid ja kuulsaid, nende hulgas näiteks kuninganna Elizabeth II ja Robbie Williams. Viimased ligi kolm aastat on aga hotell külastajate jaoks suletud olnud. 

Kui veel tänavu aasta märtsis, kui hotell müüki paisati, loodeti selle eest saada 4 miljonit eurot, siis praegu on kinnisvaraportaalis märgitud hotelli hinnaks 3 500 000 eurot.

Vaata fotosid ja loe kuulutust pikemalt SIIT!

Hotell Kolm Õde.
Hotell Kolm Õde. Foto: Peeter Langovits

2021. aastal kirjutasime, et Tallinna kõige kallimate ja hinnatumate hotellide hulka kuuluv Kolm Õde müüb sotsiaalmeedia kirbuturul hotelli sisustust ja seda üpriski soodsalt. Facebooki turul müüdavate diivanite ja tugitoolide hinnad jäid näiteks vahemikku 115 kuni 890 eurot. 

Ka 2021. aastal kirjutasime, et hotell on läbi käinud ka kinnisvaraportaalist, hinnaga 4 500 000 eurot.  

UKSED KINNI? 〉 Rikkaid ja kuulsaid majutanud Tallinna butiikhotell müüb ühismeedia kirbuturul luksuslikku mööblit

Tagasi üles