Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

«Kas oled seda tüdrukut näinud?» Tallinnas levivad plakatid ajasid linlased segadusse

Copy
Foto: Shutterstock / kuvatõmmis Facebookist

Ehkki Tallinna tänavatel püüavad pilku justkui otsingukuulutused, on tegelikult tegu kavala albumipromoga, mida teeb avalikkusele praegu veel tundmatu muusik Luka. «Päris leidlik – tekitab kohe uudishimu,» tõdevad pealinlased.

«Lemmiku otsing nagu pole, aga mis...? Kristiine hotelli kõrval plangul juba mitu päeva,» sõnab tähelepanelik linnakodanik Uue Maailma elanikke koondavas Facebooki grupis. Nimelt märkas ta linnapilti kleebitud kuulutust, mis esmapilgul paistab nagu kadunud inimese otsing. 

«Kalamajas ka sama teema – mitmes kohas üleval,» lisab teinegi kodanik.

Foto: Facebook

«Kas oled seda tüdrukut näinud?» seisab linnapeale kleebitud plakatil. «Aita meil teda leida!» 

Plakatil on suurelt kirjas koduleht, mida saab külastada, kui rebid endale kasutajanime ja salasõnaga paberi. Lehel kasutajanime ja salasõna sisestades jõuad aga avalikkusele praegu veel üpriski tundmatu Eesti artisti Luka muusikaalbumi kodulehele.

«See on nii lahe. Leidsin selle, kui olin Tallinnas reisil. Kuulan nüüd albumit!» on albumi kodulehele kirjutanud keegi külastaja, kes ilmselt samuti Tallinna linna peal pilkupüüdvat plakatit nägi.

Foto: Kuvatõmmis / https://www.haveyouseenluka.com/

Ka Uue Maailma Facebooki grupis tabatakse ära, et plakat tänaval viib albumi koduleheni. «Suht hea promo tegelikult,» tõdeb üks. «Tänud reklaami eest!» lisab teine. «Päris leidlik – tekitab kohe uudishimu.»

Märksõnad

Tagasi üles