Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

EI VÕI OLLA! Kuulus Londoni kaubamaja alustas juba jõuluasjade müügiga

Copy
Jõuluvana hoidmas käes hinnalist kulla ja teemantidega kuuseehet.
Jõuluvana hoidmas käes hinnalist kulla ja teemantidega kuuseehet. Foto: Suzanne Plunkett, Scanpix

Kuigi suvi alles kestab, on kuulsa Londoni kaubamaja Harrodsi jõulukauplus avatud juba juulikuu lõpust alates. Nii saavad londonlased ja suurlinna külalised keset kuuma suvepäeva astuda vahelduseks imelisele talvevõlumaale. Varajane jõulukaupade väljapanek annab juba praegu võimaluse aasta viimaseks kuuks valmistuma hakata.   

Londonis asuva maineka Harrodsi kaubamaja jõulupood avati juuli lõpus, mil jõuludeni oli aega viis kuud. Jõuluasjade müügi alustamine keset suve, mil ka Inglismaal valitseb kuumalaine, võib näida kentsakas. Kuid Harrodsi kaubamajas teatakse, et kui tahta jõule tähistada täiuslikult, tuleb selleks hakata valmistuma juba varakult.   

«Kui vara on liiga vara?» küsitakse artiklis, mis avaldatud väljaandes Secret London. Harrods on aastakümneid pakkunud oma jõulupoega palju silmailu ning rõõmsaid elamusi nii suurtele kui väikestele. Jõulukauplus, mida kutsutakse ka Jõulumaailmaks, asub kaubamaja keldrikorrusel. Igal aastal avatakse kauplus võrdlemisi vara. Sel aastal aga avati jõulusõprade paradiis juba 26. juulil – täpselt viis kuud enne jõule.  

Tagasi üles