Kristen Bell kardab meheta jääda

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristen Bell
Kristen Bell Foto: AP / Scanpix

Põnevussarja «Heroes» staar Kristen Bell usub, et ei leia endale enam kunagi meest, kuna ei suuda taluda kohtamas käimisega kaasnevat pinget.

Blond näitlejanna lõpetas hiljuti viie aasta pikkuse suhte ning usub, et läheb aega, enne kui ta taas meheotsinguile suundub, kirjutab Contactmusic.

«Ma ei hakka ilmselt enam kunagi kohtamas käima. Ma ei taha, et keegi sellest räägiks, sest ma olen liiga närvis ning veider on mõelda, et teised inimesed jälgivad mind seda tegemas,» ütles Bell. «Võib-olla ei lahku ma oma majast enam kunagi.»

Bell lisas, et mees, kes temaga väljas käia soovib, peab olema hea huumorimeelega ning ettekandjatega viisakalt käituma.

«Kui keegi suudab mu naerma ajada, siis ma arvestan temaga. Mulle meeldib naerda ja see on minu jaoks kõige tähtsam. Ja veel… Kui sa väljas olles ettekandjaga viisakalt ei käitu, siis on kõik läbi. Ja mitte ainult seda, vaid ma võin sulle ka tappa anda,» lisas staar.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles