Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

KEDA ON OODATA? Käivad kõlakad, et Pariisi suveolümpiamängude lõppvaatus saab olema staariderohke

Copy
Foto: Reuters/AP/Scanpix

XXXIII suveolümpiamängud Pariisis on jõudmas lõpule ning suurejooneline spordipidu kulmineerub pühapäeval lõputseremooniaga, mida saab otseülekandes jälgida Kanal 2 vahendusel.

Kuulujuttude järgi võib üllatusesinejate seas olla ka Hollywoodi superstaar Tom Cruise, kes plaanib publikule pakkuda unustamatut kaskadööritrikki. Samuti sahistatakse, et lavale astuvad muusikaliste etteastetega Taylor Swift ja Beyoncé.

Kui olümpiamängude avamistseremoonial astusid üles Põhja-Ameerika staarid Lady Gaga ja Céline Dion, siis lõputseremoonia keskmes on kaks ikoonilist Prantsuse bändi – Phoenix ja Air, kinnitas sündmuse tegevdirektor Thierry Reboul intervjuus Variety-le.

Nagu avamisel, on ka lõputseremoonia üksikasjad ja teised esinejad Pariis 2024 korralduskomitee poolt hoolikalt varjatud. On siiski teada, et mitmetunnine etendus, mis kannab nime «Rekordid», toob lavale üle saja esineja, sealhulgas akrobaate, tantsijaid ja tsirkuseartiste, pakkudes unustamatut visuaalset ja emotsionaalset vaatemängu.

Tagasi üles