Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

VIDEO Lahku läinud tennisistid pidid olümpial koos mängima ja siis juhtus midagi

Toimetaja: Inna-Katrin Hein
Copy
Tšehhi tennisistid Kateřin Siniaková ja Tomáš Macháč võitsid 2. augustil 2024 Pariisi olümpiamängudel segapaarismängus kulla.
Tšehhi tennisistid Kateřin Siniaková ja Tomáš Macháč võitsid 2. augustil 2024 Pariisi olümpiamängudel segapaarismängus kulla. Foto: REUTERS / VIOLETA SANTOS MOURA / Scanpix

Abielulahutus võib paljudele paaridele olla väljakutseid täis olukord, kuid vähestel on sama probleem, nagu oli Kateřin Siniakovál ja Tomáš Macháčil. Lahkuminekust hoolimata tuli neil Pariisis tennise segapaarismängus võidelda olümpiakulla eest.

Duo teatas oma otsusest lahku minna vaid päevi enne olümpiamängude algust. Vaatamata lahkuminekule soovisid Siniaková ja Macháč olümpial paarina võistelda, teatab Iltalehti.

Meedia spekuleeris enne matše duo suhteolukorra üle. Paar toetus mängudes üksteisele ja nende keemia oli väljakul sama hea kui varem. Siniaková rääkis aga korduvalt meediale, et tema ja ta mees on pärast nelja aasta pikkust kooselu lahku läinud ning nende koostöö on vaid professionaalne.

Tagasi üles