Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

VIDEO Moelooja Liina Stein avab oma Pariisi ateljee uksed: mulle meeldib, kui mul on mingi väljakutse, mida on raske saavutada

Copy
Liina Stein
Liina Stein Foto: Kuvatõmmis videost

«Mulle meeldivad väljakutsed. Mulle meeldib, kui mul on midagi, mida on raske saavutada. Mulle ei meeldi, kui asjad tulevad kergesti,» räägib moelooja Liina Stein. Milline näeb välja tema uhke Pariisi ateljee, kiika videost!

Pariisis viibiv Roald Johannson läks külla tuntud moeloojale Liina Steinile, kelle uhke ateljee asub Pariisi kauneimal tänaval. 

«Siin ma katsetan kõiki uusi disaine, mida me hiljem Eestis tootma hakkame,» avaldas Liina, lisades, et töötab hetkel 2025. aasta uue pulmakollektsiooni kallal. «Selle vahepeal teen ka eritellimusi.»

Uhkes mitmetoalises ateljees võtab Liina vastu nii kliente kui nokitseb disainide kallal. «Minu inspiratsioon on praegu erinevad lilled, kas siis suured või väiksed vormid. Pitsi peal mulle meeldib väga kasutada tülli,» kirjeldas ta, näidates valmivaid kleite. 

Vastuseks küsimusele, mis on tema saladus, et ta sedavõrd kaugele on jõudnud, nentis Liina, et armastus oma töö vastu. «Mulle meeldib hästi palju teha. Mul oligi ühel hetkel selline tunne, et Eesti on hästi armas, aga ta on väike.»

Nii otsustas Liina minna moepealinna Pariisi. «Mulle meeldivad väljakutsed. Mulle meeldib, kui mul on midagi, mida on raske saavutada. Mulle ei meeldi, kui asjad tulevad kergesti.»

Rääkides tulevikust, nentis Liina, et elab üks nädal korraga. «Kindlasti on Pariis mu südames, aga ka Eesti kliendid. Ma ei taha neid kuidagi jätta,» sõnas Liina. «Ma ei oska öelda, mis tulevik toob, aga kindlasti jääb see veel Pariisi ja Tallinna.»

Milline näeb välja Liina Steini Pariisi ateljee, kiika videost!

Tagasi üles