Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

VIDEOTERVITUS Saksa hittsarja «Mägidoktor» peaosalised tervitavad uue hooaja eel eestlasi

Copy
Mark Keller ja Hans Sigl.
Mark Keller ja Hans Sigl. Foto: Kanal 2

Eesti televaatajate südameid võitnud saksa sarja «Mägidoktor» (Der Bergdoktor) kauaoodatud värsked episoodid jõuavad Kanal 2 ekraanile juba septembris. Fännide rõõmuks on sarja uued osad täis põnevust, draamat ja kauneid alpimaastikke, mis on teinud selle populaarseks nii Saksamaal kui ka Eestis.

«Mägidoktor» on üks Saksa televisiooni edukamaid ja kauem eetris olnud telesarju. Peategelane doktor Martin Gruber, keda kehastab Austria näitleja Hans Sigl, on üks populaarsemaid saksa keelt kõnelevaid filmi- ja teatrinäitlejaid. Koos ekraanipartneri Mark Kelleriga, kes mängib sarjas doktor Alexander Kahnweilerit, saatsid nad Eesti fännidele erilise videotervituse. Näitlejad avaldasid tänu ja rõõmu selle üle, et sari on Eestis sooja vastuvõtu leidnud, ning lubasid, et uued osad pakuvad vaatajatele veelgi rohkem põnevust ja emotsioone.

Vaata videotervitust:

Südamliku telesarja teevad nauditavaks selle värvikad tegelaskujud ja näitlejad, kaasahaaravad lood ning lummavad järveäärsed romantilised vaated koos taustal kõrguvate mäeahelikega. «Mägidoktori» osad filmitakse igal suvel Austrias Kaiseri mägede piirkonnas. Muinasjutuline paik meelitab ligi nii andekaid näitlejaid kui ka tuhandeid fänne, kes soovivad isiklikult kogeda sarja lummavat atmosfääri.

Sarja produtsendid on kinnitanud, et uued osad toovad ekraanile nii vanu tuttavaid kui ka uusi tegelasi ning et loo keskmes on endiselt doktor Gruberi püüdlused tasakaalustada oma nõudlikku tööd ja isiklikku elu.

Saksa hittsari «Mägidoktor».
Saksa hittsari «Mägidoktor». Foto: Kanal 2

Kanal 2 toob sarja uued osad ekraanile alates septembrist, pakkudes vaatajatele ideaalse võimaluse sukelduda Alpide maagilisse maailma ja elada kaasa doktor Gruberi seiklustele. Sari on olnud Kanal 2 eetris juba mitu hooaega ja selle vaadatavus on püsinud kõrge.

Tagasi üles