Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Karel Tilga viraalseks läinud kukkumisvideost: kui terve internet minu üle naerab, siis... (4)

Copy
Kümnevõistleja Karel Tilga.
Kümnevõistleja Karel Tilga. Foto: Reuters / Scanpix

«Ema-isa, kes tribüünilt vaatasid, neile kindlasti ei olnud see naljakas,» nendib Tilga, rääkides ebaõnnestunud teivashüppe katsest. Kõnealune video on aga tänaseks viraalseks läinud ja jõudnud sotsiaalmeedias kümnete miljonite silmapaarideni.

Pariisi olümpiamängudel kümnevõistluses 11. koha saanud Karel Tilga elas teivashüppes üle ehmatuse, kui maandus mati asemel hoovõturajale.

Klipp kõnealusest vahejuhtumist läks aga ühismeedias viraalseks. Vaid mõne päevaga olid näinud seda kümned miljonid inimesed. Nende hulgas ka USA räppar Snoop Dogg, kes videot enda 88 miljoni jälgijaga Instagrami kontol jagas, tekstiga: «Mees valetas oma olümpiaankeedis.» Tänaseks on räppar kõnealuse video aga juba maha võtnud.

Kolmapäeva hommikul sõnas Tilga Kanal 2 «Olümpiastuudios», et see klipp teeb talle isegi pisut nalja. «Objektiivselt vaadates on muidugi naljakas, aga tribüünilt vaadanud emale ja isale kindlasti mitte. Aga kui mõelda, et tavaline inimene, kes ei vaata sporti, kellel puudub kontekst, et me oleme kümnevõistlejad, seitse ala läbi valuvaigisite ära teinud ja siis nad näevad esimese asjana seda... see on päris naljakas tegelikult.»

Ühe video alla kommenteeris ka Tilga ise. «Wdym guys, I almost had it» (Mida te silmas peate, ma sain peaaegu hakkama - toim). 

Kommentaar läks aga omakorda lendu. «Minu mõte oli, et kui terve internet minu üle naerab, siis võin sellest ju mõne Instagrami jälgija juurde saada,» nentis Tilga, lisades, et on ligi kuussada uut jälgijat saanud. Vastates küsimusele, kas ta tunneb end juba sotsiaalmeedia staarina, vastas olümpiasportlane, et ilmselt enamik, kes seda videot näinud on, ei tea siiski tänaseni, kes ta on. «See on okei, võib-olla siukest kuulsust ei taha ka.»

Vaata täispikka intervjuud Karel Tilgaga:

Tagasi üles