Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

KLÕPS Kethi Uibomägi paljastas killukese oma salapärasest kallimast

Copy
Kethi Uibomägi
Kethi Uibomägi Foto: Konstantin Sednev

Juba mõnda aega uues suhtes olnud laulja ja raadiohääl Kethi Uibomägi jagas ühismeedias kuuma klõpsu oma salapärasest kallimast.

«Okei, mu mees motikal on ikka hot vaatepilt,» jagas Kethi Instagrami story'des fotot oma salapärasest kallimast.

Foto: Kuvatõmmis Instagrami loost

«Oleme päris kaua aega koos olnud,» rääkis Kethi oma uuest suhtest tänavu kevadel. «See on meie mõlema teadlik valik, ta ei ole tuntud inimene ja nii me oleme kokku leppinud,» lisas naine, et oma elukaaslast ta ei varja, kuid ei plaani oma eraelu avalikkusega siiski rohkem jagada. 

«Ma tunnen, et mida vähem inimesed eksponeerivad oma kodust sisekliimat, tundeavaldusi ja kingitusi, siis seal [suhtes] päriselt ka püsib see romantika sees. Nii palju kui ma olen meediaruumi nii Eestis kui ma mujal maailmas jälginud,» selgitas naine.

«Ta aitab mind kõikide minu videotega, mina aitan tema tööasju teha ja tema minu. Meil on kuidagi väga dünaamiline duo,» kergitas ta siiski veidi saladuseloori.

Enne salapärast kallimat oli Kethi paar Gruusiast pärit maag Anzoriga. Nende suhe sai alguse telesaatest «Eesti selgeltnägijate tuleproov», kus Anzori 2019. aastal osales ja saate kinni pani. Kethi oli samal ajal saatejuhi ametis. 2020. aasta lõpus nad ka kihlusid, kuid suhe ei jäänud eri riikides elavate noorte vahel kestma ning nad teatasid lahkuminekust 2021. aasta novembris. 

Tagasi üles