Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

ARMAS KLÕPS Inspektor Vilkur: Ida-Harju politseijaoskond sai uue vahva meeskonnaliikme!

Copy
Uhtnas tegutsenud varga pidasid politseinikud kinni.
Uhtnas tegutsenud varga pidasid politseinikud kinni. Foto: Urmas Luik

Ida-Harju politseijaoskond jagab Facebooki kontol armsat klõpsu hamstrist! Viimasest sai aga korrakaitsjate uus meeskonnaliige.

«Ida-Tallinna piirkonnapolitseinikul õnnestus ühel kodukülastusel saada endale hamster. Nüüd on hamster üks uus väärtuslik kabineti- ja meeskonnaliige,» kirjutavad nad ühismeediasse postitatud armsa foto juures. Nimeks sai hamstrike endale Vilkur!

Armas klõps sulatab aga südameid. «Oi kui nunnu... Inspektor Vilkur,» viskab näiteks üks nalja. «Nii armas sõbrake ja väga vahva nimi pandi,» lisab teinegi. «Kõike nunnum uudis!»

Põhja prefektuur kirjutab enda Facebooki kontol, et konfliktse varajagamise käigus ei suutnud inimesed kokku leppida, kelle kätte jääb pere näriline. Kuivõrd ükski osapooltest ei soovinud teda endale, ei lasknud piirkonnapolitseinik Viktoria aga hamstril koduta jääda ja võttis ta jaoskonda. 

«Praegu Vilkuril veel suuremaid tööülesandeid ei ole. Ta on vaatluspraktikal ning jälgib, kuidas Viktoria tööd teeb,» naljatavad nad armsate fotode juures. «Küll aga on ta piirkonnapolitseinike koosolekul väga aktiivne liige. Talle väga meeldib kolleegide tähelepanu ja see, kui töö kõrvalt leitakse aega teda silitada. Üle kõige naudib ta kui keegi tema kõhukest paitab.»

Hamster Vilkur!
Hamster Vilkur! Foto: Ida-Harju politseijaoskond/Facebook
Tagasi üles