Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Väidetavalt nähti Windsori lossis Elizabeth II vaimu (1)

Toimetaja: Inna-Katrin Hein
Copy
Briti kuninganna Elizabeth II tutvus 11. oktoobril 2019 Londonis veteranide heategevusorganisatsiooniga Haig Housing Trust.
Briti kuninganna Elizabeth II tutvus 11. oktoobril 2019 Londonis veteranide heategevusorganisatsiooniga Haig Housing Trust. Foto: ack Hill / POOL / AFP/Scanpix

Pole uudis, et Briti kuninglikus peres on kriis.

Kuningas Charles III ja Walesi printsess Catherine võitlevad vähiga, printsess Anne loodab, et ta mälu taastub pärast seda, kui ta sai hobuselt hoobi pähe, prints Harry jätkab oma 14 miljonit dollarit (12 miljonit eurot) maksvast USA häärberist võitlust perekonnaga ning prints Andrew on pildilt täiesti kadunud pärast seda, kui tulid päevavalgele tema sidemed USA miljardärist pedofiili Jeffrey Epsteiniga.

Briti kuningliku perekonna fänni arvates on pereprobleemid pannud kuninganna Elizabeth II muretsema ja hauas ringi pöörama.

Fänn saatis RadarOnline’ile kaks pilti, millel tema sõnul on näha kuninganna Elizabeth II vaimu Windsori lossis. Ta on nagu udukogu, kuid ta kehakuju ja ka ta lahutamatu kaubamärgi Launer Twisted Rope käekott on näha.

Tagasi üles