Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

FOTOD JA VIDEOD Piret Järvis-Milder avaldab, mille poolest oli möödunud nädal tema jaoks eriline

Copy
Egert Milder ja Piret Järvis-Milder.
Egert Milder ja Piret Järvis-Milder. Foto: Taavi Sepp

«Kui ühe nädalaga näeb ära nii Coldplay kui Taylor Swifti, siis järelikult on olnud hea nädal,» jagab laulja ja saatejuht Piret Järvis-Milder ühismeedias meeleolukaid hetki möödunud päevadest.

«Sellel nädalal meeldis mulle veel see, et sattusin Gdanski. Nii kompaktselt korda tehtud vana- ja südalinn, ilus, puhas ja mõnus. Oma värviliste majakeste ja jõeäärse kihava eluga meenutas natuke Kopenhaagenit, natuke Amsterdami, natuke ka Madridi ja Baselit,» kirjeldab Piret Järvis-Milder toreda mulje jätnud sihtkohta. 

Piret lisab, et kogu selle reisimöllu keskel trajektooril Helsingi-Tallinn-Stockholm-Gdansk-Varssavi-Tallinn meenus neile Egertiga, et seitse aastat tagasi sai abieluranda sõutud. «Nii et väike chinchin ka selle terviseks,» rõõmustab naine. 

Ent üllatusi jagus veel! «Gigakontsertide, toredate reisisihtkohtade ja pulma-aastapäeva kõrval pakkus konkureerivalt meeldiva elamuse Helsingi poemüüja, kes mult veini ostes dokumenti küsis,» märkis aasta alguses 40. sünnipäeva tähistanud Piret. 

Piret Järvis-Milder ja Egert Milder abiellusid 2017. aasta 3. augustil Gruusias Thbilisis. Nende peres kasvab kaks last: 2020. aasta augustis sündinud tütar Milli ja 2023. aasta märtsis ilmavalgust näinud poeg Max.

Tagasi üles