Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

«Eesmärk on lihtsalt ellu jääda!» Andrei Zevakin ja Robin Valting põrutasid Ladina-Ameerikasse

Copy
Andrei Zevakin ja Robin Valting.
Andrei Zevakin ja Robin Valting. Foto: Madis Sinivee

Sisuloojad Andrei Zevakin ja Robin Valting pakkisid kohvrid ja hakkasid täna lendama Ladina-Ameerika poole, kus valmib taas kord elamusterohke reisisaade.

«Loodan, et saite info kätte,» jagas Andrei Zevakin ühismeedias humoorikat klippi lennujaamast. 

Saatesarja kaheksa episoodi jooksul reisivad Andrei ja Robin Argentinas, Colombias ja Kuubal, kus elu on kirev ja asjad käivad hoopis teistmoodi kui põhjamaises Eestis.

Kus asub see küla, mille tänavail tegi Lionel Messi esimesed jalgpallilöögid? Kuidas suhtutakse Pablo Escobari kodulinnas Medellinis narkoärikasse, kes tegi nende linna kurikuulsaks? Kui ettevaatlik peab olema pöörases Buenos Aireses?

«Ameerika Ühendriigid said põhjas meil juba vallutatud, nüüd on aeg lõunapoolsed maad ette võtta ja eesmärk on lihtsalt ellu jääda,» rääkis Robin ja avaldas, et plaanis on ära proovida nii Ayahuasca taimedega ravitsemine kui ka eluohtlik härjavõitlus. 

Zevakin ja Valting vs. Ladina-Ameerika.
Zevakin ja Valting vs. Ladina-Ameerika. Foto: Pressimaterjal

Reisisarja esimene hooaeg «Zevakin ja Valting vs. Ameerika» pälvis tänavu kevadel Eesti filmi- ja teleauhindade galal aasta uue tulija auhinna. 

Ladina-Ameerika seiklused jõuavad televaatajani Elisa Huubi vahendusel käesoleval sügisel.

Stiilimuutus enne reisi

Vahetult enne Ladina-Ameerikasse suundumist läbis Zevakin ka stiilimuutuse ning lasi maha lõigata oma lokkis juuksed. 

«Linnupesa kadus ära. Lõpuks ometi normaalne õige mehe soeng,» märgiti Andrei soengut kommenteerides. Mees aga üllatas paljusid, kuna sellist stiilimuutust temalt ei oodatud. «Mida? Miks? Enne meeldis rohkem!»

Lisaks küsiti, kas Andreil on plaanis kaitseväkke minna, mille peale sisulooja vastas, et peaaegu. «Valmistun,» lisas ta. 

Tagasi üles