Galerii: Kristiine supermodellide kuum fotosessioon

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile Kristiine Keskuses toimunud Ööshoppingul astusid esmakordselt rahva ette ka Kristiine supermodelli konkursi poolfinalistid.

Eesti tippstilistide ja -meigikunstnike abiga veel kaunima näo saanud tüdrukud pildistas üles tunnustatud moefotograaf Kalle Veesaar.

Kuigi fotosessioon kestis hiliste õhtutundideni välja, jäid osalejad üritusega väga rahule.

«Vahepeal oli ootamine pikk, kuid see kõik oli seda väärt. Väga meeldis,» kommenteeris esimeses voorus Lääne-Virumaa tüdrukute seas esikoha saanud Jane Pall.

19 tüdruku vaheline poolfinaali hääletamine algab esmaspäeval (16.04), aga paljud tüdrukud on rahul juba sellega, et 320 tüdruku konkurentsis juba nii kaugele jõuti.

«Ma soovin, et nii palju kui me siin koos oleme, oleks meil lõbus. Võitma peaks tüdruk, kes on modellindusest huvitatud nig parim meist,» arvas Raplamaa iludus Eleen Laasner.

«Soovin kõikidele teistele konkursil osalevatele tüdrukutele palju edu ja ükskõik kuidas sellel konkursil ka ei läheks, kui tahtmine on suur, võime kõik supermodellid olla,» lisas Tartu esikaunitar Kärol Kibena.

Ülejäänud Kristiine Supermodelli poolfinalistide soove konkurentidele loe siit.

Algselt pidi poolfinaalis osalema 20 tüdrukut, kuid Viljandimaa esindaja Gerda Nagel ei ilmunud seniteadmata põhjustel Ööshoppingu fotosessioonile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles