Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

KUULA KLIPPI Milvi Elvast pani raadio Elmar saatejuhi Hensugusta otse-eetris proovile

Copy
Hensugusta
Hensugusta Foto: Raadio Elmar

Esmaspäeva hommikul asus kaheks nädalaks raadio Elmar hommikusaadet «Ärka, kaunis maa» koos Tiiu Sommeriga juhtima tuntud sisulooja Hensugusta ehk Henri Karpov, kes asendab puhkusele suundunud põhisaatejuhti Lauri Hermanni.

Kuid Karpovi raadiodebüüt ei möödunud sugugi tavapäraselt, sest otse-eetris helistas stuudiosse Milvi Elvast, kes asus värskele saatejuhile näpunäiteid jagama ja teda lõbusate ülesannetega proovile panema. Kuula klippi!

Saatejuht Tiiu Sommeriga otsustati esimese saatepäeva lõpus avada telefoniliin, et kuulajatelt tagasisidet koguda. Peagi helistas raadiosse Milvi Elvast, kes alustas kohe Hensugusta kiitmisega, kuid jätkas küsimustega Horoskoobi laulude kohta.

«Kas teie üldse teate nendest midagi?» uuris Milvi, pannes Hensugusta kohmetuma. Milvi otsustas veelgi kaugemale minna, pakkudes välja väikese testi, kus ta ümises tuntud viise ja Hensugusta pidi ära arvama laulu ja esitajat.

Milvi testis Hensugusta teadmisi, küsides tuntud Eesti lauljate nimesid ja palus lõpetada Voldemar Kuslapi laulu «Õnnesoovid» refrään. Hensugusta vastas julgelt ja õigesti, kuigi Milvi ei jätnud märkusteta ka tema sõnakasutust. «Palun jälgige edaspidi oma tekstis selliseid sõnu nagu «jõle» ja «siuke»,» manitses Milvi, viidates sellele, et kõne peaks eetris olema viisakas.

Ootamatu vimka

Saate lõpus selgus, et Milvi Elvast ei olnud keegi muu kui Hensugusta ema Riina, kes otsustas oma pojale teha väikese vingerpussi. Henri Karpov tunnistas, et kuigi ta kahtlustas alguses midagi, ei olnud ta siiski kindel, et Milvi on tema ema.

«Algul mõtlesin, et see on mu ema, aga ühel hetkel hakkasin kahtlema, sest see hääl ja kõik oli nii veenev,» sõnas Karpov.

Sisulooja ema aga tänas raadiojaama, mis andis talle võimaluse aastate jooksul tema kulul tehtud naljad tasakaalu viia. Nimelt on Hensugusta aastate jooksul oma emale ja teistele pereliikmetele igasugu vempe mänginud ja nendest videoklippe internetti laadinud.

«Mul on olnud väga põnev, tore ja lõbus hommik,» tunnistas Karpov pärast saate lõppu.

Raadio Elmar kuulajad võivad kindlasti oodata veelgi meeleolukaid hommikuid tuntud sisulooja Hensugusta ja Tiiu Sommeriga ka järgmise nädala jooksul. Raadio Elmar hommikusaadet «Ärka, kaunis maa» saab kuulata esmaspäevast reedeni kella kuuest kümneni.

Tagasi üles