Eesti parima kohviku tiitli pälvis Pärnus asuv Supelsaksad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohvik Supelsaksad
Kohvik Supelsaksad Foto: Kohvik Supelsaksad

Eile, neljapäevaõhtul kuulutati Teletorni kohvikus välja Hõbelusika üle-eestilise gastronoomiakonkursi võitjad. Parima kohviku tiitli pälvis Supelsaksad.

Peamised kriteeriumid, millega Hõbelusika konkursi nominendid teistest eristuvad, on maitseelamus, teenindus ning atmosfäär. Nende kriteeriumide kõrgel tasemel ja stabiilse täitmisega paistsid silma nii Supelsaksad, Werner kui Café More.

«Hea kohvielamus algab kindlasti kvaliteetsest toorainest, kuid ei piirne sellega. Ka õige valmistamine, serveerimine, ümbritsev atmosfäär ja mitmed muud tegurid kokku moodustavad selle salapärase «miski», mis iseloomustab suurepärast kohvielamust ja eristab väga häid kohvikuid teistest,» ütles Paulig Coffee AS, tunnustusürituse läbiviija, turundusjuht Piret Madar.

Hõbelusika konkursi raames hinnatakse kohvikuid väga mitmete kriteeriumide alusel, kaasaarvatud pakutavate toodete ja teeninduse kvaliteet ja atmosfäär, mis mõjutavad kohvikukogemust tervikuna.

Kolmest eelmisel aasta lõpus välja valitud väga heast kohvikust otsustas žürii parima kohviku tiitliga pärjata Pärnus asuvat kohvikut Supelsaksad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles