Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

HAIGUS EI HÜÜA TULLES Olümpial hõbemedali kaela saanud ujuja andis positiivse koroonatesti: tundsin end enne võistlusi halvasti

Copy
Foto: CLODAGH KILCOYNE / REUTERS / Scanpix

28. juulil sai 29-aastane Briti olümpiaujuja Adam Peaty pärast hõbemedali võitmist teada, et on koroonas, vahendab Us Weekly. «Finaalile järgnevatel tundidel muutusid tema sümptomid hullemaks ja esmaspäeva varahommikul tehti talle koroonatest, mis oli kahjuks positiivne,» ütles pressiesindaja.

Peaty saavutas pühapäeval, 28. juulil olümpiamängudel teise koha. Mees jagab hõbemedalit ameeriklase Nic Finkiga, mehed jäid kuldmedali võitjast itaallasest Nicolò Martinenghist maha 0,02 sekundiga.

Tund pärast seda, kui ta jäi napilt ilma kolmandast järjestikusest kuldmedalist 100 meetri ujumises, tabas meest kurb uudis. Olümpiaujuja Adam Peaty tegi Covid-19 testi, sest ei tundnud end kõige paremini ning tema õnnetuseks oli test positiivne. «Finaalile järgnevatel tundidel muutusid tema sümptomid hullemaks ja esmaspäeva varahommikul tehti talle koroonatest, mis oli kahjuks positiivne,» ütles pressiesindaja.

Märksõnad

Tagasi üles