Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

LOOMULIK KAUNITAR? Selena Gomez põrutab kriitikutele: jätke mind rahule

Copy
Foto: Jeffrey Mayer/MPI/Capital Pictures/Scanpix

Inimesed on pikalt spekuleerinud, kas laulja Selena Gomez on käinud kirurgi noa all, sest nende sõnul on naine palju muutunud. Pettunud Gomez avaldab lõpuks, millise kosmeetilise protseduuri ta on teinud, vahendab Page Six.

Tüdinenud kuulujuttudest, lükkab 32-aastane Gomez ümber väited, et on käinud enda nägu lõikamas. Nädalavahetusel vastas näitleja ja laulja ühele TikToki videole, milles arutati tema viimaste aastate välimust.

Nüüdseks kustutatud klipis paluti sisuloojal Marissa Barrionuevol jagada, mida on Gomez aastate jooksul lasknud enda kehaga teha. Plastilise kirurgia arsti assistent Barrionuevo keeldus Gomezi välimust analüüsimast, tuues põhjuseks endise Disney Channeli staari terviseprobleemid luupusega. 2023. aastal jagatud videos rääkis Barrionuevo oma jälgijatele, et diagnoos muudab sageli inimese välimust ja seda ei tohiks segi ajada kosmeetilise tööga.

Gomez ei suutnud enam vaikida ning reageeris videole: «Ausalt öeldes ma vihkan seda teemat. Mul on näos sähvatuse tõttu silma kohal triip. Olen lasknud teha ainult Botoxit ja see on kõik. Jätke mind rahule.»
 

Märksõnad

Tagasi üles