Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

KOHUS PÕHJENDAB Miks Kaja Kallase abikaasa Arvo Halliku solvaja kriminaalasi kinniseks kuulutati? (9)

Copy
Lõuna-Eesti mees Sander peab kohtukulli ees seisma peaminister Kaja Kallase abikaasale Arvo Hallikule saadetud räigete sõnumite tõttu.
Lõuna-Eesti mees Sander peab kohtukulli ees seisma peaminister Kaja Kallase abikaasale Arvo Hallikule saadetud räigete sõnumite tõttu. Foto: Pavel Golovkin / Scanpix / Elu24

Tänavu juunis kohtusse jõudnud endise peaministri Kaja Kallase abikaasa Arvo Halliku ahistavas jälitamises süüdistatava lõunaeestlase kriminaalasi kuulutati kinniseks.

Tartu maakohtu pressiesindaja Siim Saaviku sõnul leiab kohus, et prokuröri taotlus kohtuistungi avalikkuse piiramiseks on põhjendatud ja kuulub rahuldamisele.

«Kohus nõustub prokuröri ja kannatanu esindajaga selles, et käesoleva kriminaalasja kese on süüdistatava poolt kannatanule saadetud sõnumid ja nende sisu, mis süüdistuse kohaselt on ähvardava, agressiivse, alandava ja oluliselt häiriva iseloomuga. Kuna kriminaalasjas kogutud tõendid puudutavad muu hulgas kannatanu eraelulisi andmeid, võivad kannatanu andmed saada teatavaks oluliselt suuremale ringile ning kannatanu võib taas ohvriks sattuda,» täpsustas Saavik.

Tagasi üles