Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

PÄEVAHOROSKOOP 26. juuli: Kaaludel on hea aeg rahaasjade ajamiseks, Veevalajat ootavad ees põnevad kohtumised

Copy
Raha. Foto on illustratiivne.
Raha. Foto on illustratiivne. Foto: Elmo Riig

Ja ongi käes reede!

JÄÄR

Ehkki sul on kohustusi, on need meeldivad, tegutsed rõõmuga. Sulle meeldib teistele abiks olla. Tänusõnad teevad kõrvadele pai.

SÕNN

Küllap suudad ennast tõestada ja sinu sõnu võetakse tõsiselt. Saadakse aru, kui palju oled tööd teinud, ja sind tunnustatakse selle eest.

KAKSIKUD

Kui vales kohas või valel hetkel liiga häälekalt sõna võtad, võidakse seda hiljem sinu vastu kasutada. Enne üheksa korda mõtle, alles siis ütle!

VÄHK

Päev täis kohtumisi ning huvitavaid jutuajamisi, milles võid näha võimalusi tuleviku jaoks. Ära tühje sõnu siiski liiga tõsiselt võta.

LÕVI

Ilmselt pälvivad sinu tähelepanu rahaasjad. Kui oled hiljuti hea teenimisvõimaluse käest lasknud, võivad uksed nüüd taas avaneda.

NEITSI

Merkuur on Neitsi märki jõudnud, suurendades sinu vajadust aktiivselt suhelda ja oma mõtteid ka teistele valjul häälel välja öelda.

KAALUD

Hommikupoolikul on meeleolu asjalik, kõikvõimalike kohustuste täitmine sujub kenasti. Rahaasjade ajamiseks on vaist suurepärane.

SKORPION

Ümberringi keerleb kenasti naeratavad, kuid tühja juttu rääkivaid inimesi. Taipad instinktiivselt, mis on tõde, mis aga mõttetu loba.

AMBUR

Püüa olla tähelepanelik, sest kui teed vigu, tulevad need ilmsiks alles hiljem ning siis pead nende parandamiseks vaeva nägema.

KALJUKITS

Võiksid sõpradega kokku saada. Lisaks sellele, et see annab meeldivaid emotsioone, võid saada infot, mis on sinu jaoks vajalik.

VEEVALAJA

Ees ootavad põnevad kohtumised. Seda muidugi juhul, kui sa tervet päeva kodus ei noruta, vaid liigud ringi kohtades, kus käib teisigi inimesi.

KALAD

Oled suhtlemisaldis ja abivalmis. Kuulad kaaslasi kannatlikult, tahad koostööd teha ning proovid probleemide korral aidata.

Tagasi üles