Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

LOOSIRATAS Alexela suvemängus osalejad kahtlevad võiduvõimaluses, tankla sõnul on huvi olnud oodatust suurem (4)

Copy
Loosiratas Alexela äpis.
Loosiratas Alexela äpis. Foto: Ekraanitõmmis Alexela veebilehelt

Alexela äpis loosimängu ratast keerutanud inimestel on tekkinud küsimus, kas keegi selles mängus võidab ka või on tegemist lihtsalt reklaamvõttega. «Meie 20-liikmelise töökaaslaste seltskonnaga keerutame seda loosiratast iga päev, keegi ei ole veel midagi võitnud,» öeldakse Elu24 toimetusele saadetud vihjes. Alexela esindaja avaldab, et tehtud on üle miljoni keerutuse ja välja loositud üle 23 000 auhinna. «Suurendasime auhinnafondi kolm korda,» ütleb ta.

Alates 12. juunist kuni 19. septembrini on Alexela kütusefirmal käimas suvekampaania, kus on võimalus võita erinevaid auhindu. «100 päeva auhindu, 100 võitjat päevas, 100 eurot iga päev kätte,» kõlab suvemängu reklaamlause. Võita saab kohvi, Alexela kohvitopsi, kohviube, Alexela kinkekaarte, peaauhinnana loositakse välja 2543 eurot väärt tünnisaun. Loosis osalemiseks tuleb laadida alla Alexela äpp ja keerutada loosiratast või minna Alexela iseteenindusse ning keerutada loosiratast seal.

Loosimängus osalejaid on rohkesti ning osale neist tundub, et võiduvõimalust polegi. Näiteks saabus Elu24 toimetusele kiri, kus avaldati kahtlust, kas keegi üldse selles mängus midagi võidab. «Meie 20-liikmelise töökaaslaste seltskonnaga keerutame seda loosiratast huvi pärast iga päev. Igaüks saab teha kolm keerutust päevas. Kokku oleme teinud ca 1800 keerutust, aga mitte keegi ei ole mitte midagi võitnud,» räägib vihje saatja. «Kas ettevõte saab näidata usaldusväärseid andmeid võitude kohta?» küsib ta. 

Tagasi üles