Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

FOTOD «Kadrioru mesi on hindamatu!» ehk meevõtt president Alar Karise moodi

Copy
President korjas Kadrioru roosiaias mett, abiks mesinikud Hannes Praks, Janek Kalvi ja Peeter Kuusksalu.
President korjas Kadrioru roosiaias mett, abiks mesinikud Hannes Praks, Janek Kalvi ja Peeter Kuusksalu. Foto: Alar Karis / Facebook

President Alar Karis jagas oma ametlikul Facebooki lehel fotosid sellest, kuidas ta Kadrioru pargis olevatest mesitarudest mett võttis. «Kadrioru mesi on hindamatu!» kirjutati Karise konto alt postituse kommentaarides.

Presidendi kantselei roosiaias on kokku kaheksa mesitaru. Just nende mesitarude mett korjas president Alar Karis, seda kolme mesiniku, Hannes Praksi, Janek Kalvi ja Peeter Kuusksalu abiga.

«Mesilased on head tööd teinud. Võtsime tarudest mee, mis on täis roosiaia lillede maitset ja aroomi. Pärnade õitsemise aegu soosis ilm mesilindude tegemisi ja esmasel hinnangul tuli saak mullusest rikkalikum,» kirjutati 24. juulil presidendi Facebooki lehel jagatud postituses.

Koos postitusega jagati fotosid ja huvitavaid fakte mesilaste kohta. Kas teadsite, et Eestis on mesinike liidu andmetel üle 53 000 mesilaspere? Ja kokku tegutseb Eestis üle 5000 mesiniku.

Postituse all küsiti: «Mis presidendi mesi ka maksab?»

Karise Facebooki konto alt vastati, et sellel meel hind puudub. «Kadrioru mesi on hindamatu, ainult kinkimiseks.»

Tagasi üles