Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

FOTOD Vaata, milline näeb välja Kanal 2 uhke olümpiastuudio (1)

Copy

Olümpiamängud on peagi kohal ning Kanal 2 igapäevaste otsesaadete sarja «Olümpiastuudio» stuudio on valmis saanud! Vaata Elu24 galeriist, kust jõuavad otseülekanded 27. juulist 11. augustini sinu ekraanile lausa mitu korda päevas.

Lisaks spordiülekannetele näitab Kanal 2 olümpiaperioodil iga päev eriprogrammi «Olümpiastuudio», mis jõuab televaatajateni otsesaadetena päeva jooksul spordiülekannete vahepaladena ja õhtuti meeleoluka päeva kokkuvõttena.

«Olümpiastuudiot» toodab «Õhtu!» saate meeskond, pakkudes otselülitusi võistluspaikadesse, sisukaid vestlusi saatekülalistega ja kaadritaguseid muljeid staadionilt ja olümpiakülast.

Saatesari ei keskendu ainult spordile – stuudiost käib läbi lai valik külalisi, lisaks sportlastele kutsutakse saatesse näitlejaid, muusikuid, aga ka olümpiasportlaste lähedasi. Koos uuritakse, millised on atleetide spordikaugemad pooled ja ka seda, mis neid eriti motiveerib ja sütitab. Lisaks toimuvad saates meelelahutuslikud võistlusmängud, mis kõnetavad kindlasti ka spordikaugemat publikut.

Tallinna stuudiost juhivad «Olümpiastuudiot» Mart Mardisalu, Keili Sükijainen, Eeva Esse-Sõõrumaa ja Madis Kimmel.

Globaalsete reportaažide meister Roald Johannson viib «Olümpiastuudio» vaatajad avastama Pariisi seninägematuid külgi, pakkudes ainulaadset sisevaadet olümpialinnas toimuvale. Muu hulgas plaanib Johannson ette võtta loo Pariisist kui moepealinnast ning kogeda gastronoomilisi rännakuid Prantsuse kööki. Vaata pikemalt siit!

Tagasi üles