Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

ÕUDUS ENNE OLÜMPIAMÄNGE Pariisis vägistas viis meest 25-aastast naist (10)

Copy
Foto: DAVE HUNT

Paar päeva enne suuri olümpiamänge juhtus Pariisis üks eriti õudne lugu. Asjasse on segatud politsei, kes uurib, mis täpsemalt juhtus 25-aastase naisega 19. juuli keskööl Pariisi kesklinnas, vahendab BBC.

25-aastane naine jooksis laupäeva hommikul seljast rebitud kleidiga Pigalle linnaosas asuvasse kebabipoodi, teatas kohalik meedia. Austraallanna väidab, et Pariisi kesklinnas vägistas teda viis meest ning juhtumit uurib juba ka Prantsuse politsei. Kohaliku ajalehe Le Parisien teatel kutsusid restoranipidajad abitut naist nähes abi. Tuletõrjujad hoolitsesid tema eest pärast väidetavat kallaletungi ja naine viidi hiljem Bichati haiglasse, et meditsiinitöötajad ta üle vaataksid.

Ühtegi isikut veel vahistatud pole, kuid prokurörid kinnitasid, et ametnikud käsitlevad uurimist kui grupivägistamist. Juhtum leidis aset vaid mõned päevad enne 2024. aasta olümpiamängude avamist Prantsusmaa pealinnas. Pariisi prokuratuur teatas, et politsei uurib väiteid ja vaadatakse CCTV salvestusi. Tõenäoliselt ööl vastu 20. juulit toime pandud grupiviisilise vägistamise süüdistuse uurimine on usaldatud teisele kohtupolitseiringkonnale.

Tagasi üles