Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

«Mõnda aega mind näha ei ole.» Kaja Kallas läheb väljateenitud puhkusele (4)

Copy
Kaja Kallas
Kaja Kallas Foto: Tairo Lutter

Eesti endine peaminister Kaja Kallas andis ühismeedia vahendusel teada, et on tänaseks käest andnud Stenbocki maja võtmed ja läheb nüüd puhkusele. Ühtlasi ei ole Kallast mõnda aega näha ka sotsiaalmeedias.

«Tänasest alustas uus valitsus, mida juhib Kristen Michal. Minul aga algab puhkus,» teatas endine peaminister Kaja Kallas 23. juulil oma Instagrami postituses. 

Positusele lisatud videoklipis lisas Kallas: «Täna said üle antud Stenbocki maja võtmed. Mina enam peaminister ei ole. Tänasega algab mul puhkus ja võtan välja ka teenitud puhkuse sotsiaalmeediast.»

«Mõnda aega mind selles meediumis näha ei ole, aga eks kui tagasi, siis uue hooga,» lubas Kallas ja soovis kõigile head suve. 

Postituse alla oli jäetud palju toetavaid kommentaare.

«Aitäh, Kaja, sinu panuse eest! Ilusat puhkust,» soovis keegi. Teine lisas: «Aitäh, Kaja, nende aastate eest, mil olid peaminister ja et oled just selline, nagu oled! Mõnusat puhkust ja edu uues ametis Euroopas!»

Lisaks kiideti seda, et nüüd on Kallase foto kõigi Eesti peaministrite piltidega Stenbocki maja seinal. «Oi-oi, vot see on väga äge, kõik mehed ja üks riigivalitsejast naine, nüüd on ajalugu kirjutatud, sa oledki üks äge chick, intelligentne ja osav ja tark,» kiitis Arnold Oksmaa.

«Aitäh tehtu eest ja edu kõiges, mis edaspidi ette võtad!» seisis ühes kommentaaris.

Tagasi üles