Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

«Tea, kas õpetas kraanikausi trikki ka?» Jürgen Ligi lapselapsest tehtud armsa postituse all läks tuliseks sõnavahetuseks (2)

Copy
Jürgen Ligi
Jürgen Ligi Foto: Madis Veltman

Rahandusminister Jürgen Ligi postitas mõned päevad tagasi sotsiaalmeediasse pildi lapselaps Miinast, kes parasjagu liivakooki küpsetamas oli. Näib, et poliitikul pole vahet, mida ta postitab, sest kommentaariumis läheb sõjaks nagunii. «Tegelikult ei peaks sülg lambi peale jooksma. Teemas tuleb püsida. Pealegi pole siin ühtki kallast,» ei hoia Ligi end tagasi.

21. juuli õhtul kirjutab äsja rahandusministri ametikohale astunud Jürgen Ligi Facebookis lapselaps Miinast. «Miina jutule ei ole enam kerge pääseda, aga järelsünnipäeva korras kutsus ta mu välja ise. Korraldus oli karm. Kõik pidi toimuma kindlas järjekorras kindlal ajal, ka õnnesoovilaul, eksimusi ei lubatud. Menüü koostas ja toidu valmistas ta kah loomulikult ise. Liivataigna tort kirsikividega ja liivataigna kook männikäbiga õnnestusid suurepäraselt ja krigisesid veel pikalt Miina hamba all.»

Vaatamata sellele, et tegu on südamliku ja veidi ka isikliku postitusega, suutsid kommenteerijad siiski teema poliitikani viia. «Siin on selgelt näha, et suhkrumaks on välistatud,» kommenteerib Erki, kellele Ligi vastab, et nad tegelikult hiilivad sellest kõrvale ka siis, kui seda pole.

Tagasi üles