Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

KURB Pete Davidson ei suuda loobuda ühest skandaalsest mõnuainest

Copy
Evan Agostini
Evan Agostini Foto: Invision/AP/Scanpix

30-aastane koomik ja näitleja Pete Davidson on loobunud ketamiinist, kokaiinist ja erinevatest tablettidest, kuid ei suuda ühest pahest ikkagi loobuda, vahendab Page Six. Mees on ennegi rääkinud väga avameelselt enda sõltuvusteekonnast.

«Ma tarvitasin kokaiini, ketamiini ja igasuguseid tablette, aga kanepist ei suuda tõesti veel loobuda. See on ainuke, mida praegu tarbin,» rääkis koomik Daily Mailile laupäeval Atlantic Citys toimunud saates «Pete Davidson: Rehab Tour».

2023. aasta augustis paljastas Page Six, et Davidson kasutas oma depressiooni raviks ketamiini. See oli ajal, kui «Saturday Night Live'i» näitleja oli just võõrutusravilt välja tulnud ja otsis abi oma PTSD ja piiripealse isiksusehäirega toimetulemiseks. Siseringis räägitakse veel, et koomik käib regulaarselt võõrutusravil, et end ree peal hoida. Üks allikas rääkis, et Davidson, kes kaotas 11. septembri 9/11 terrorirünnakus oma tuletõrjujast isa, teab, millal teha pause. Ja ta õpib järjepidevalt oma PTSD-probleemidega paremini tegelema.

Märksõnad

Tagasi üles