Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

MILLAL ON ÕIGE AEG? Tuntud Eesti naised avaldavad, mis vanuses nad lapsi saada soovivad

Copy
Karmen Pedaru ja Saskia Alusalu «Reporteri» saates.
Karmen Pedaru ja Saskia Alusalu «Reporteri» saates. Foto: Ekraanitõmmis videost

Üha enam naisi lükkavad laste saamise edasi. Miks see nii on? Esmaspäeva õhtul Kanal 2 eetris olnud «Suvereporter» uuris tuntud Eesti naistelt, millal on ideaalne aeg emaks saada. Oma beebiplaanidest räägivad Karmen Pedaru, Saskia Alusalu, Eeva Esse-Sõõrumaa, Anita Sibul jt.

Statistika näitab, et Eesti rahvas hääbub, kuna lapsi ei sünni piisavalt. «Suvereporter» uuris, miks lükkavad naised laste saamise tulevikku.

Elu24 reporter Natalja Zjuzkova (28) avaldab, et ta tahaks saada emaks enne 35. eluaastat. «Siis ma olen kõige rohkem valmis, enne seda tahaks karjääri teha,» ütleb ta. Zjuzkova ei tee saladust sellest, et laste saamisel on oluline olla majanduslikult hästi kindlustatud, et saaks pühenduda lapsele ega peaks käima tööl. «Mu ema on alati öelnud, et sa oled tõeliselt rikas siis, kui sa saad endale lubada ükskõik mida ja osta seda kaks korda,» ütleb Zjuzkova. «Tahan, et lapse saades saaksin täielikult temale keskenduda, ilma et peaksin muretsema sellepärast, kuidas majanduslikult hakkama saada.» 

Tagasi üles