Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

PÄEVAHOROSKOOP 23. juuli: Jäär kipub olema hulljulge, Kaaludele ei anta võimalust asju rahulikult ajada

Copy
Foto: www.pexels.com

Tegusat teisipäeva! 

JÄÄR

Kipud olema hulljulge – ehk tahad proovida mõnda spordiala, kus tuleb oma võimed proovile panna. Ära unusta turvalisust!

SÕNN

Ka kõige kallimate inimestega ei ole võimalik alati ühel nõul olla. Proovi oma arvamust esitada ilma ärritumata.

KAKSIKUD

Õhkkond võib olla elektrit täis, tegemist on palju. Aja planeerimisega on raskusi, võib minna kiirustamiseks, mis vigu kaasa toob.

VÄHK

Äriasjus võiksid pigem madalat profiili hoida. Ei ole kuigi hea hetk uute inimeste tähelepanu võitmiseks ja äritegevuse laiendamiseks.

LÕVI

Päikese ja Pluuto vastasseisu mõjul võib omajagu lahkarvamusi tekkida. Pigem ära vaidlusse lasku, see võib liiga ägedaks kiskuda.

NEITSI

Kaaslastega pole kuigi lihtne suhelda. Nad võivad oma arvamust üsna jõuliselt esitada, sellele on raske rahulikult reageerida.

KAALUD

Sulle ei anta võimalust asju rahulikult ajada. Paratamatult kisub vaidlemiseks, see aga toob kaasa närvilise õhkkonna.

SKORPION

Kipud välja pahvatama mõtteid, mida oled salamisi juba ammu mõlgutanud. Teised võivad sinu mõttekäiku aga rünnakuna võtta.

AMBUR

Sul on võimalik suurema seltskonna ees sõna võtta. Ent oma arvamuse esitlemine absoluutse tõena võib teistes vastuseisu tekitada.

KALJUKITS

Sinu ja äripartnerite arusaam sellest, kuidas koos edasi minna, võib paljuski erineda. Asjade selgeks rääkimine tasuks aga tulevikku lükata.

VEEVALAJA

Päikese ja Pluuto opositsioon tekitab tugeva pinge ja annab tohutu jõu. Kasuta seda vaid õilsatel ja edasiviivatel eesmärkidel.

KALAD 

Enda sisetundest lähtumine on ilmselt kõige õigem. Kokkulepete tegemine ja tehingute ette võtmine on praegu riskiga seotud.

 
Tagasi üles