Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Ettevõte ‘Bucket List’ viis peolised Tallinna Linnahalli muuli äärde erakordset elamust nautima!

Copy
Foto: Rene Lutterus

Tänu ettevõtte Bucket List meeskonna korraldatud üritusele muutus Tallinn eelmisel laupäeval muusikaliste elamuste ja rõõmsa meeleolu keskpaigaks. Tuntud oma terrassiürituste poolest Ülemiste linnakus, üllatas Bucket Listi meeskond sellel korral Tallinna Linnahalli muuli ääres suurejoonelise lavaga, mis oli rajatud vee peale, luues mulje, nagu esineksid artistid otse merel.

Õhtu peaesinejateks olid DJ Mike Konstanty Poolast ja DJ Tumbaco Tšiilist, kes esitasid unustamatult meeldejääva kava. DJ Mike Konstanty tutvustas eksklusiivset uut muusikat, mida saab tavaliselt nautida üksnes tema kontsertidel ja DJ Tumbaco tõi oma esitlusega õhtusse ainulaadse energia, mida oli tunda kogu festivali atmosfääris. Peaesinejaid soojendasid imelised DJ Limitque tüdrukud.

Laevad ja jahid seilasid merel, samal ajal kui inimesed said tantsida ja nautida erilisi hetki. Ürituse jäädvustasid videograaf Alari Teede ja fotograaf Rene Lutterus, andes pidustustele läbi kaamerasilma sinemaatilise ilme.

Et mitte häirida kohalikke elanikke, jätkus üritus peale päikeseloojangut Kai Restos. Külalised jätkasid peomeeleolus, tantsides ja nautides pidu varajaste hommikutundideni.

Kai Restost on tänaseks saanud silmapaistev paik eriliste ürituste korraldamiseks, kus astuvad üles parimad artistid üle kogu maailma. Ära jäta kasutamata võimalust kogeda Kai Resto ägedat atmosfääri, muusikalisi elamusi ja meeldejäävaid hetki. Juba 26. juulil esineb restos DJ Diass ning 2. augustil võtab lava üle DJ Alar.

Igal nädalavahetusel saab kuulata ka kohalikke DJ-sid nagu Bombossa Brothers, Dr. Mauer, NORO ja paljusid teisi.

Jälgi Kai Resto sotsiaalmeediat ja teisi kanaleid ning ära maga maha järgmisi sise- ja välisüritusi. Bucket List plaanib juba peatselt uut üritust võimsa lava ja põnevate artistidega.

Tule ja saa osa ägedast võimalusest tunda end vabalt, nautida muusikat ja meeleolukaid hetki – ja seda kõike tasuta.

Copy
Tagasi üles