Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

PÄEVAHOROSKOOP 22. juuli: Sõnni peresuhete teema tõuseb tähelepanu keskmesse, Kaksikute suhete arendamine õnnestub hästi

Copy
Foto: pexels.com

Tegusat uut nädalat!

JÄÄR

Kui oled lapsevanem, võta rohkem aega oma järeltulijate jaoks. Suhtlus noorema põlvkonnaga on põnev ja hariv nii sulle kui ka neile.

SÕNN

Peresuhete teema tõuseb tähelepanu keskmesse. Vanemate sugulastega õnnestub asjalikult vestelda ja mõistlikke kokkuleppeid sõlmida.

KAKSIKUD

Suhete arendamine õnnestub hästi. Suudad olla rahulik ja taktitundeline ning teises osapooles usaldust ja turvatunnet tekitada.

VÄHK

Hea meeleoluga tööpäev, mil oskad olla kannatlik ja pühendunud, samm-sammult edasi rühkida ja rahaasju mõistlikult korraldada.

LÕVI

Täna hommikupoolikul kell 10.45 jõuab Päike taevakaarel Lõvi märki. Algab sulle soodne periood, mil saad ereda tähena särada.

NEITSI

Mineviku teemasid – ka valusaid juhtumeid – suudad vaadelda distantsilt, minetamata rahulikku olekut. Sassis suhteid annab klaarida.

KAALUD

Hea päev koosolekute korraldamiseks ja koostöö planeerimiseks. Arutelud sujuvad edasiviivas ja mõistuspärases õhkkonnas.

SKORPION

Rahaasjade ajamiseks, läbirääkimiste pidamiseks ja lepingute ettevalmistamiseks sobiv aeg. Oled tähelepanelik ja läbinägelik.

AMBUR

Oled kahe jalaga maa peal, sul jagub mõõdukust ja oskust rahumeelselt suhelda. Hea päev selleks, et teistele teadmisi jagada.

KALJUKITS

Pilk on ilmselt minevikku suunatud. Tasub meenutada olukordi, millest on midagi õppida, kunagised ebakõlad õnnestub selgeks rääkida.

VEEVALAJA

Ei maksa olla liiga tagasihoidlik. Kui oma mõtteid teistele avaldad, viib suhtlus sind kokku just nendega, kes saavad abiks olla.

KALAD 

Ka kõrgemal positsioonil olevate isikutega saab asju ajada sõbralikult ja avameelselt. Ehk õnnestub sõlmida kasulikke kokkuleppeid.

 
Tagasi üles