Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

ARMAS POSTITUS «Selle saare naised suudavad kõike!» Kihnu Mares peituv ürgne võlu köitis maailmakuulsat fotograafi (1)

Copy
Mare Mätas näitas Kihnu muuseumis 1978. aasta mootorratast Urga Aleksi kogust ja meenutas, et nõukogude ajal tuli tsikli saamiseks rublasid luhvtitada.
Mare Mätas näitas Kihnu muuseumis 1978. aasta mootorratast Urga Aleksi kogust ja meenutas, et nõukogude ajal tuli tsikli saamiseks rublasid luhvtitada. Foto: Silvia Paluoja

Michaela Noroc on juba kümme aastat maailmas ringi rännanud, et pildistada erinevaid naisi ning kuulanud nende lugusid. Tema projekti eesmärk on näidata maailmale, et ilu on midagi palju enamat kui see, mida me meedias näeme. Hiljuti on ta teinud oma sotsiaalmeediasse postituse meie oma Kihnu Marest, kirjeldades teda ülivõrdes.

Mihaela Noroc on 38-aastane fotograaf Rumeeniast. Pärast saja erineva riigi naiste pildistamist tundis ta, et see pole veel teekonna lõpp, vaid algus. Tema projekt «The Atlas of Beauty» on üle maailma tuntud ning sellest on kirjutanud kõik suuremad maailma väljaanded – Forbes, CNN, The Guardian jne.

Mõned päevad tagasi on ta teinud aga armsa postituse Kihnu saarel toimetavast Mare Mätasest, kes fotograafi oma olemusega väga köitis.

Tagasi üles