Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

PÄEVAHOROSKOOP 20. juuli: Lõvi võib tabada ootamatu armumine, Jääral tasub alkoholiga piiri pidada

Copy
Foto: Shutterstock

Mõnusat nädalavahetust!

JÄÄR

Ole pidutsemisel mõõdukas! Kindlasti tuleb alkoholiga piiri pidada, selle mõju all muutud ülemäära jutukaks ja tormakaks.

SÕNN

Kipud oma jõudu ja julgust üle hindama. Ehk otsustad proovida mõne uue hobiga tegelemist, ent see võib arvatust rohkem osavust nõuda.

KAKSIKUD

Jõuline Marss liigub Kaksikute märki, andes sulle tegutsemistahet ja julgust juurde. Algamas on toimekas eluperiood.

VÄHK

Kui võtad ette väljasõidu, võib mõningaid viperusi ette tulla – näiteks teelt eksimist, hilinemist vms. See vaid lisab üritusele seikluslikkust.

LÕVI

Sind võib mingil pidulikul üritusel tabada ootamatu armumine. Leidub vastassoost isikuid, kes suudavad sind põlvist nõrgaks võtta.

NEITSI

Võta aega puhkamiseks, lükka äriasjade ajamine uuele nädalale. Suuri sisseoste ära parem tee, võid liiga kõrget hinda maksta.

KAALUD

Kui peole satud, võib seal igasuguseid jutuajamisi ette tulla. Väldi vaidlemist joobes tüüpidega, ära püüa neile oma maailmavaadet selgitada.

SKORPION

Ära planeeri nädalavahetusele raskeid, pingutavaid ettevõtmisi, võta aega puhkamiseks ja energiavarude taastamiseks.

AMBUR

Praegused kohtumised ja jutuajamised mõjuvad sinu äritegevusele soodsalt. Keegi võib head nõu või majanduslikku toetust pakkuda.

KALJUKITS

Täiskuu kulmineerub Kaljukitse märgis, tehes hinge rahutuks. Samas on suurepärane aeg muudatuste tegemiseks, mineviku selja taha jätmiseks.

VEEVALAJA

Marsi ja Pluuto trigooni toel on sul ohtralt jõudu ja julgust. Suudad oma elus teha muudatuse, mille ettevõtmine on seni liiga raske tundunud.

KALAD 

Sinu enda sees on mingi sasipundar, mille pead esmalt lahti harutama. Kui saavutad iseendaga parema läbisaamise, on ka teistega koos hea olla.

Tagasi üles