Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

KLÕPS Sügisel taas võistlustulle astuv Christin-Amani Kiivikas näitab võimsaid kõhulihaseid

Copy
Christin-Amani Kiivikas
Christin-Amani Kiivikas Foto: Erakogu

Sügisel algavaks bikiinifitnessi hooajaks ettevalmistusi tegev Christin-Amani Kiivikas kostitab jälgijaid fotoga oma suurepärasest vormist.

«Kümme nädalat esimese võistluseni,» jagab bikiinifitnessiga tegelev Christin-Amani Kiivikas ühismeedias, demonstreerides kadedust tekitavaid kõhulihaseid.

22aastase Kiivika esimeseks võistluseks sel sügisel on Hispaanias toimuv IFBB Miss Fit Model Europe.

«Imeline lõpp hooajale,» rõõmustas Kiivikas möödunud aasta novembris, kui pälvis IFBB kulturismi ja fitnessi maailmakarikavõistlustel Hispaanias Santa Susannas Fit Modeli kategoorias esikoha.

«Mul tegelikult ei olnudki vahet, mis värvi see medal tuleb, mul oli lihtsalt oluline, et saan välisvõistlustelt medali. Ja seda, et see kuld tuli... ma hakkan nutma lihtsalt,» rääkis naine mullu pisaratega võideldes.

2021. aasta detsembris tõi Kiivikas ilmale poja Johan-Eveni. «Kui ma JE-d ootama jäin, siis issi ütles mulle sellise lause: «Ammi, sul ei jää elus mitte midagi tegemata. Kui sa soovid, siis jõuad veel palju-palju võistleda ja oma unistusi täide viia!». Tol momendil ma ei osanud isegi ette kujutada, et kahe aasta pärast juba uuesti laval olen,» rõõmustas ta.

«Peale poja sündi tulla tagasi sporti nii võimsalt, müts maha!» tundis tütre edu üle uhkust ka Christin-Amani isa, kulturist Ott Kiivikas.

Tagasi üles