Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

JÄRELEHÜÜDED Eesti muusikud meenutavad Raul Sepperit (1)

Copy
Muusik Raul Sepper.
Muusik Raul Sepper. Foto: Kuvatõmmis ETV saatest

«Seni, kuni sust räägitakse ja su muusikat kuulatakse, seni elad sa rahva seas edasi,» meenutavad Eesti muusikud 19. juulil meie seast lahkunud Raul Sepperit.

DJ Tõnis Kotsar kirjutab oma ühismeediasse tehtud järelehüüdes, et Sepper jättis Eesti muusikalukku sügava jälje. «Su lood kõlavad ka minu kui DJ esituses iga pidu siiani. Seni, kuni sust räägitakse ja su muusikat kuulatakse, seni elad sa rahva seas edasi. Aitäh sellise loomingu eest ja kaastunne lähedastele.»

Tema mõtetega ühineb ka DJ Andrus Kuzmin ning märgib oma järelehüüdes, et kahtlemata on lahkunud üks legendaarsemaid muusikuid.

Sepperi fännilehel avaldatud postituse kommentaarides aga kirjutab pianist ja helilooja Urmas Lattikas: «Oli rõõm mängida sinu loodud ansamblis Singel, mis oli mu esimene päris ansambel. Aitäh selle aja eest! Südamlik kaastunne omastele.»

Näitleja Alo Kurvits märgib sama postitust kommenteerides: «Nii ilusasti öeldud sõnad... Tekkis kohe kujutelm sellest sealpool olevast ajatust ajast. Siiras kaastunne kõigile, kes hindasid Raul Sepperit ja tema loomingut... Nüüd särab öötaevas taas üks uus täht...»

Pulmavanem ja peojuht Pille Amur jagab Sepperit meenutavas ühismeediapostituses, et Raul jättis endast maha palju enam, kui oskas ise arvata. «Jääd meiega mälestustes, kord kohtume taas seal, kuhu läksid. Sügav tänu, armas sõber Raul, et olid, oli au.»

Muusik Raul Sepper suri 19. juuli varahommikul 73 aasta vanuselt. 

Sepper sündis 6. aprillil 1951. aastal. Ta õppis Aruküla koolis ja Tallinna 16. keskkoolis.

Ta kuulus aastate jooksul ansamblitesse Ruja, Polyphon, Vitamiin, Singel ja Oomen. 2001. aastal andis ta välja albumi «Kõik on nii kui on...».

Sepperi tuntumad palad on eestikeelne versioon ansambli Sweet loost «Funk it up» ehk «Sein on ees» ja «Linda».

Tagasi üles