Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Ewert and the Two Dragons pakib pillid lõplikult kotti

Copy
Ewert and The Two Dragons Eesti Laulul.
Ewert and The Two Dragons Eesti Laulul. Foto: Konstantin Sednev

Armastatud bänd Ewert and the Two Dragons kurvastab fänne ja avaldab, et lõpetavad tegutsemise. 

2009. aastal alguse saanud bänd Ewert and the Two Dragons andis ühismeedias teada, et sel suvel ootab neid ees vaid kaks esinemist.

«Meie selle suve ainukesed kontserdid toimuvad 2. augustil Kuressaares ja 3. augustil Hiiumaal, kus oleme kohal oma täies hiilguses,» teatas bänd, kuid sellele järgnes fännidele kurvastav uudis. Nendele kontserditele järgneb veel üks, nende kõige viimane.

«Anname teada, et nii raske kui see ka ei oleks, oleme otsustanud pärast neid kontserte bändina tegevuse lõpetada.»

«Alustasime draakonitega mais 2009 ehk 15 aastat tagasi. Mõned teist on meiega selle teekonna teinud kaasa pea algusest lõpuni, mõni on peale hüpanud vahepeatustes... Aga me oleme teile kõigile tänulikud, et olete meie muusikat kuulanud ja nendel sadadel kontsertidel käinud – nii kodus kui ka mujal maailmas – see on võimaldanud meile unikaalseid ja kordumatuid kogemusi,» kirjutas bänd oma Facebooki postituses.

Nad lisasid, et tüliga lahku ei minda: «Me armastame üksteist ja oleme koos loonud erilist muusikat ning erilisi mälestusi, mis jäävad meid sõpradena alatiseks siduma.»

«Kummardame teie ees augusti alguses ja laulame kuniks hääled ära. Kui aeg on küps, anname päris viimasest kontserdist aegsasti teada.»

2009. aastast alates tegutsenud bänd on andnud välja neli täispikka stuudioalbumit. Nende üheks tuntumaks looks saab pidada ka välismaal laineid löönud singlit «Good Man Down».

Tänavu osalesid nad ka Eesti Laulul ja jõudsid ainsast poolfinaalist ka finaali, kus nad jäid seitsmendaks.

Tagasi üles