Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Õppuse ajal ühes Tallinna tervisekeskuses olnud proua imestab: miks patsiente kohe ei teavitatud?

Copy
Tallinna Merelahe perearstikeskus. Patsient. Pilt on illustratiivne.
Tallinna Merelahe perearstikeskus. Patsient. Pilt on illustratiivne. Foto: Sander Ilvest

«Järsku hakkas alarm tööle ja inimesed aeti välja,» kirjeldas reede hommikul Merimetsa tervisekeskuse hoones olnud patsient. Pommiähvarduse või tulekahju hirmus majast väljunud perearstikeskuse patsient oli mitu minutit teadmatuses, kuni tekkinud paanika järel selgus, et tegu oli vaid õppusega. 

Õppuse läbiviinud Merimetsa tervisekeskus kinnitab, et teavitused olid üles pandud. Päästeameti sõnul ei ole aga õppuste ajal majas viibivate isikute teavitamine õppusest kohustuslik. 

Mõnikümmend minutit enne kümmet läks reedel, 19. juulil Paldiski maantee 68a aadressil asuvas Merimetsa tervisekeskuses tööle tuletõrjealarm. Tol hetkel majas viibinud ja toimetusega ühendust võtnud proua, kes külastas tervisekeskuse teisel korrusel asuvat Merelahe tervise- ja perearstikeskust, uuris enda sõnul töötajatelt, milles asi, kuid jäi teadmatusse.

«Järsku hakkas alarm tööle ja inimesed aeti välja. Arstid ega õed selgitusi ei jaganud,» väitis proua, kes kahtlustas enda sõnul, et alarm võis tööle minna tulekahju või pommiähvarduse tõttu.

Tagasi üles