Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

PÄEVAHOROSKOOP 18. juuli: Amburil ei taha rutiinsed tööülesanded kuidagi õnnestuda, Kalad satuvad infovahetuse keerisesse

Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Vahvat neljapäeva!

 

JÄÄR

Arutelud äripartneritega on põnevad. Välja käiakse nii mõnigi hea mõte, õnnestub kiirelt kokkuleppeid sõlmida ja plaane ellu viia.

SÕNN

Uraani ja Päikese edasiviiva sekstiili toel suudad kiirelt ja julgelt uusi projekte käima lükata. Takistusi on lihtne lennukalt ületada.

KAKSIKUD

Kohaned kergesti muutuvate oludega, suudad hoobilt reageerida ja otsuseid vastu võtta. Ehk käid välja nutika uudse idee.

VÄHK

Mõttevahetused kaaslastega võivad võtta hoopis teise suuna, kui esialgu planeeritud oli. Originaalsed ideed on edasiviivad.

LÕVI

Töine elu on omajagu rahutu. See, mida ülemused nüüd nõuavad, on sinu jaoks ootamatu ja sunnib sind päevaplaani muutma.

NEITSI

Võid kokku puutuda teistsuguse kogemuse või kultuuritaustaga inimestega. Suudad neist üllatavalt hästi aru saada.

KAALUD

Tänased sündmused võivad pinnale tuua tundeid ja mõtteid, mida oled sügavale endasse surunud, mille eest oled üritanud põgeneda.

SKORPION

Suhtlus vastassugupoolega on kui põnev mäng, mis sind kaasa haarab. Mõtled õhinal välja uusi käike, millega teist poolt üllatada.

AMBUR

Rutiinsed tööülesanded ei taha kuidagi õnnestuda. Vajad põnevust, tahad ennast proovile panna ja üritada teha asju uutmoodi.

KALJUKITS

Kui oled lapsevanem, võta järeltulijatega koos midagi tavatut ette. Vii nad näiteks väljasõidule kuhugi põnevasse kohta.

VEEVALAJA

Suhtlus pereliikmetega võib võtta ootamatuid pöördeid. Ehk käib keegi neist välja mõtte, kuidas kodu midagi ümber korraldada.

KALAD 

Oled sattunud infovahetuse keerisesse. Sinuni jõuab igasuguseid uudiseid, mida pead vajalikuks omakorda edasi rääkida.

 
Tagasi üles