Lily Allen realiseerib kodu- ja pereloomise plaane

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lily Allen
Lily Allen Foto: AFP / Scanpix

Lapseootel Lily Allen on valmistunud juba viimased kaheksa aastat emaks saama, kogudes mööblit ja muid asju kodu jaoks, kus ta ühel päeval loodab oma perega elama asuda.

Allen teatas oma rasedusest vahetult enne jõule ja on nüüd asunud unelmatekodu otsima, vahendab WENN.

«Ma olen oma kodu jaoks asju kogunud alates sellest ajast, kui ma olin umbes 14-aastane. Nende asjade hulka kuuluvad Maroko vaibad, erinevad toolid, litograafiad ja prantsuse maamaja lauad. Minu arvates on see üsna kõnekas, et kuigi mul pole kunagi maja olnud, olen ma alates 14.eluaastast pesa pununud,» ütles lauljatar, kes ootab enda sõnul õhinaga, et saaks oma poiss-sõbra, ansambli Chemical Brothers staari, Ed Simmonsiga, pere-elu elama hakata.

«Seda stabiilsust olen ma terve elu taga otsinud. Mul on suurepärased vanemad, aga ma olen kasvanud justkui keeristormis. Mul on eesmärk kindlalt silme ees ja selleks on laste saamine, abiellumine, perele toidu valmistamine ja koos lastega koolitükkide lahendamine.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles